​Videoer

Den Danske Afghanistan Komité og World Diabetes Foundation har siden februar 2017 arbejdet på at etablere et diabetescenter i Herat. Formålet for dette projekt har været at styrke indsatsen for viden og behandling af diabetes blandt befolkning i Afghanistan.

Centeret har modtaget tekniske ressourcer og udstyr mens læger og sygeplejerske har modtaget den rette uddannelse.  I dag modtager omkring 100 patienter behandling, konsultation og rådgivning omkring sygdommen. 

​​En fortælling fra 2010 om Den Danske Afghanistan Komités (DAC's) daværende arbejde med oprettelse af sundhedstilbud i Herat med fokus på Gozarah District Hospital. 

​ Produceret af Forsvarets Mediecenter 2010.​

​Videoen forklarer, hvordan Den Danske Afghanistan Komités  tilbage i 2010 bragte sundhedstilbud ud til Herat-provinsen.  DAC udviklede et såkaldt outreach-indsats som forbedreret det generelle sundhedsniveau i provinsområderne. 

Skriv til os

Uanset om du har spørgsmål eller vil støtte os er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved at udfylde kontaktformularen her:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Den Danske Afghanistan Komité

CVR: 13788588​

Postadresse

Ankermandsvej 7
2650 Hvidovre

Kontakt

Telefon: 81 73 67 27

E-mail: dac@afghan.dk

Følg os på

Facebook

Instagram

Youtube